Over

Leidraad Consult beoordeelt en ontwikkelt mensen en teams in organisaties. Hiertoe behoren begeleiding en training van management. Inmiddels beschik ik over een uitgebreid netwerk van collega’s en partners.

Leon BroereLeidraad Consult richtte ik in 2000 op. Hiervoor werkte ik in human resources en algemene managementfuncties binnen de zakelijke dienstverlening. Ik werkte bij onder andere bij Randstad en Fortis. Sinds 1998 werkte ik bij GITP International B.V.

Ik studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente en werkte gedurende mijn opleiding bij de vakgroep Technische Bedrijfskunde. In 1994 voltooide ik de opleiding ‘Master of Management and Organization’ (TIAS, Katholieke Universiteit Brabant).

De principes van waaruit ik werk:

  • Betrokken op de organisatie waarvoor wordt gewerkt
  • Meelevend en meedenkend, werken met zorg
  • Met respect voor mensen en hun opvattingen
  • Praktische oplossingen bieden, direct en concreet

Wij beoordelen en ontwikkelen mensen en teams.

Bij beoordelen werken we onder andere met (online) assessments.

Bij het ontwikkelen gaat het vaak om management en leidinggevenden. Het versterken van de leidinggevende kwaliteiten staat dan centraal. Vaardigheden worden verder ontwikkeld. Dit gebeurt in de vorm van (e)coaching, begeleiding, training en workshops.

Op deze site vindt u meer informatie. Kijk ook eens onder de kop ‘Informatie en Downloads‘. Daar treft u veel nuttigs aan.

Interesse? Bel of mail gerust!

Bedrijfsinformatie:

  • Handelsnaam: Leidraad Consult
  • KvK-nummer: 30148925
  • BTW-nummer; 0580.40.766.B.02
  • Telefoonnummer; 06 – 45275787
  • E-mailadres: l.broere@leidraadconsult.nl