Een student profiel analyse en een studiekeuze rapport helpt studenten en scholieren (van ongeveer 14-21 jaar) om de juiste keuzes voor hun toekomst te maken.

Student Profiel Analyse (SPA)

Student profiel analyse - welke studie past bij jou?Wij maken een rapport op basis van een door jou online ingevulde vragenlijst. De rapportage geeft snel inzicht in jouw gedragsstijl en motivatie wat jou zal helpen om de juiste keuzes te maken.

Het rapport zorgt ervoor dat je weet welke keuze past bij jouw talenten.

Studiekeuze Rapport (SKR)

Heel concreet laat het rapport ook zien welke school- en studierichtingen het beste aansluiten op jouw gedragsprofiel. Hierbij kun je kiezen: MBO, HBO of WO opleidingen en studies.

Onderzoek en ervaring tonen aan dat er een koppeling bestaat tussen iemands profiel en de kans van slagen voor een bepaalde opleiding of studie. Datzelfde verband is er als het gaat om het welzijn van iemand in een functie of werkveld.

Voldoende redenen dus om hieraan mee te doen

Een volledige analyse is er vanaf € 89,–.

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt.

Reacties

“Door de SPA en SKR weet ik nu wat mijn sterke en zwakkere punten zijn. Na 4 jaar twijfel heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en heb ik besloten welke kant ik op wil gaan, zowel voor mijn studie als voor mijn toekomst.”
Nienke (19)

“Ik weet nu wat mijn mijn talent past en wat mij motiveert en ik kwam er ook achter waarom dingen NIET bij mij passen. Het geeft heel veel ondersteuning om een goede keuze te maken.”
Patrick (17)

“Het geeft de leerling en de ouders structuur en woorden in de maalstroom van gedachten. De SPA geeft net dat extra zetje dat een leerling soms nodig heeft. Bovendien vormt het rapport voor mij als decaan een mooi aanknopingspunt om het gesprek met de leerling verder te brengen.”
Kees, – decaan Christelijk Lyceum Apeldoorn

“Mijn gevoel is dat de SPA een cruciaal verbindingselement is tussen alle andere activiteiten die worden ondernomen om tot een zo optimaal mogelijke studiekeuze te komen. Kinderen zijn er gevoelsmatig wel mee bezig, maar de vraag is of zij alle losse informatie die tot hun komt, ook echt kunnen koppelen aan zichzelf om tot een bewuste keuze te komen.”
René – ouder

“Wat ik erg mooi vind is dat er niet, zoals op school, wordt gekeken naar wat je kunt, maar vooral naar wie je bent.”
Manon – ouder

Online vragenlijst

Wil jij ook inzicht in jouw talenten en een studiekeuze rapport? Vul dan de online vragenlijst in. Je krijgt daarvan per omgaande een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvang je van ons binnen 14 dagen een persoonlijk rapport.